Web Analytics Made Easy - Statcounter

پانزدهمین روز از آذر ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به حضور بازیگران در جشنواره فیلم فجر امسال اشاره کرد.

خبرگزاری میزان - پانزدهمین روز از آذر ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به حضور بازیگران در جشنواره فیلم فجر امسال اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سجادی حسینی: همراه با «شهاب حسینی» راهی جشنواره فیلم فجر ۴۰ می‌شوم

فرید سجادی حسینی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در فیلمی سینمایی به کارگردانی «کاوه سجادحسینی» هستم، البته هنوز اسم این فیلم مشخص نشده اما به تازگی ساخت چند پلان کوتاه از آن آغاز شده است. 

وی درباره احتمال حضور این فیلم در جشنواره فیلم فجر چهلم افزود: با توجه به اینکه تمامی آثار برای حضور در جشنواره فیلم فجر ثبت نام کرده‌اند بعید است که این فیلم در جشنواره امسال حضور داشته باشد منتها با فیلمی دیگر به نام «ترمینال جنوب» راهی چهلمین جشنواره فیلم فجر خواهم شد. 

بازیگر فیلم سینمایی «فروشنده» درباره حضورش در فیلم سینمایی «ترمینال جنوب» اضافه کرد: این فیلم به کارگردانی «آرش سجادی» اثری اجتماعی است که من در آن نقشی کوتاه اما تاثیرگذار را بازی می‌کنم، امیدوارم این فیلم مورد قبول هیات انتخاب قرار گرفته و در جشنواره فیلم فجر امسال حضور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

وی درباره بازیگران همراه خود در فیلم «ترمینال جنوب» افزود: تاکنون حضور شهاب حسینی و لادن مستوفی در این فیلم قطعی شده است، البته شاید بازیگران دیگری هم باشند که من تا امروز با آنها بازی مستقیم نداشته ام و از حضورشان اطلاعی ندارم. 

این بازیگر پیشکسوت سینما درباره نبود نقش برای میانسالان افزود: متاسفانه نقش یا فیلمنامه خاصی برای میانسالان نوشته نمی شود و به همین دلیل همواره باید نقش های حاشیه‌ای بازی کنیم، هیچ بازیگری از نقش خوب بدش نمی آید اما اگر بخواهیم همین نقش های کوتاه را نیز رد کنیم علنا بیکار می مانیم چون سینمای ایران به طور کلی اهمیت چندانی برای میانسالان قائل نیست. 

وی دلیل عدم استفاده از میانسالان در سینما را اینگونه توصیف کرد: مسئله اول و مهم عرضه و تقاضا است، سینمای ایران هیچ تقاضایی برای نسل میانسال را حس نمی کند، سینمای امروز کاملا به سمت فروش رفته و وقتی بازیگری نفروشد وی کمتر به کار گرفته می شود، به همین دلیل معمولا نقشهای اصلی برای جوانان و بازیگران بفروش نوشته شده و پیشکسوتان صرفا گوشه ای از فیلم قرار می گیرند و در حاشیه کار هستند. 

سجادی حسینی در همین راستا تاکید کرد: به نظر من باید برای ساخت فیلم هایی که نقش اولشان بازیگران پیشکسوت بودجه و حمایتی جداگانه باشد، زیرا در نمونه های جهانی می بینیم که بازیگران میانسال و پیشکسوت به راحتی نقش اول گرفته و فیلمشان می فروشد، زیرا بعد از مدتی حمایت مخاطب به آنها اخت پیدا کرده و در ادامه آنها هم به فروش کمک می کنند. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

حسینی ودیق: «میهمانان ام الرصاص» را با اشک چشم‌هایم نوشتم

سید جعفر حسینی ودیق در گفت‌وگو با میزان پیرامون مضمون کتاب «میهمانان ام الرصاص» گفت: «کتاب «میهمانان ام الرصاص» شامل خاطرات خودنوشت خودم «سیدجعفر حسینی ودیق» از غواصان جانباز لشکر ۳۱ عاشورا است و پس از تفحص و تشییع باشکوه شهدای غواص عملیات کربلای ۴ و ۵ تصمیم گرفتم تا خاطرات خودم را بنویسم و در قالب یک کتاب منتشر کنم

وی به شیوه نگارش کتاب «میهمانان ام الرصاص» اشاره و بیان کرد: کتاب روایتی داستانی دارد و محور اصلی‌اش آن به دوره‌ آموزشی عملیات کربلای ۴ و خود این عملیات بر می‌گردد، برای نگارش این کتاب از خاطرات حدود ۶۰ نفر از همرزمانم نیز کمک گرفتم تا وقایع را دقیق و کامل بیان کنم. فصل آخر این کتاب اختصاص دارد به عکس‌هایی از شهدا و همرزمانم. در این کتاب  عملیات‌های کربلای ۴ و ۵ و از خودگذشتگی شهدای این عملیات به رشته تحریر در آمده و هدف من از نگارش این کتاب بیان اهداف و جانفشانی‌هایی است که توسط شهدای غواص شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

حسینی ودیق دلیل نگارش کتاب «میهمانان ام الرصاص» را مطرح و ابراز کرد: از آنجا که خود من یکی از افرادی بودم که در عملیات‌های ۴ و ۵ شرکت داشتم و از نزدیک شاهد شهادت بسیاری از همرزمان دوستان و هم استانی‌هایم بودم از سوی دیگر با تفحص شهدای غواص تلنگری برایم بود تا در مورد رویداد‌ها و وقایع این عملیات‌ها بنویسم، اما هر بار دغدغه‌های زندگی مانع از چنین ثبت وقایعی می‌شد سر انجام من در خرداد ماه سال ۹۴ بعد از یک تصادف سخت مدت دو ماه را در بیمارستان و شش ماه دیگر را در خانه به سر بردم در این مدت زمانی مناسب برای نگارش رویداد‌ها و اتفاقات عملیات کربلای ۴ و ۵ ایجاد کرد و من از آن کمال استفاده را کردم لذا در ابتدا کتاب «دریادلان خط شکن» و سپس کتاب «میهمانان ام الرصاص» را نوشتم.

وی پیرامون عملیات‌های کربلای ۴ و ۵ اظهار کرد: رزمندگانی که در عملیات‌های کربلای ۴ و ۵ شرکت کردند عموما از استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قزوین و خوزستان بودند، آنان مدت‌ها آموزش دیده بودند و تمرین‌های ۱۳ ساعته بسیار سختی را پشت سر گذاشته بودند و بسیاری از آنان به حدی مهارت یافته بودند که ۱۲ کیلومتر را با تجهیزات جنگی داخل آب حرکت می‌کردند و توانمندی‌های ویژه‌ای را برای مانور‌های آبی داشتند، اما در نهایت عملیات لورفته و بخشی از رزمندگان توسط دشمن اسیر شدند و عده‌ای نیز زنده زنده در خاک مدفون شدند و بسیاری دیگر از غواصان در داخل اروند به شهادت رسیده و توسط اروند وحشی بلعیده شدند آتشی که از سوی دشمن بر سر غواصان در اروند می‌بارید شبی بسیار غم انگیز را برای باقی ماندگان عملیات کربلای ۴ فراهم کرده بود.

نویسنده کتاب «دریا دلان خط شکن» تاکید کرد: مهمترین عامل نگارش کتاب «میهمانان ام الرصاص»، بیان مظلومیت رزمندگانی بود که در قالب غواصان برای دفاع از میهن به آب زدند، اما با لو رفتن عملیات نتیجه‌ای جز زنده به گور شدن تعدادی از غواصان با دست‌های بسته و شهادت بسیاری دیگر از این فداکاران را در بر نداشت این خاطرات همواره در ذهن من تداعی می‌شد، بسیاری از شهدا که همرزمان من بودند نیز خاطراتشان برایم زنده می‌شود در هنگام نگارش کتاب کمک‌های بسیاری از سوی شهدای عملیات کربلای ۴ به من شد و این یاری و توجه آنان به من بود که باعث شکل‌گیری این کتاب گردید و بسیاری از سرفصل‌های این کتاب را با اشک چشم هایم نوشتم.

حسینی ودیق به بخش‌هایی از کتاب «میهمانان ام الرصاص» اشاره و بیان کرد: گردان عاشورا با ۸۰۰ نفر و گردان ولیعصر(عج) و حبیب بن مظاهر نیز هرکدام با نیرو‌های خود که عموماً غواصانی زبده بودند وارد عملیات شدند، اما در شب عملیات ۱۱۰ تن از غواصان عزیز به شهادت رسیدند، اروند بسیار وحشی بود و عملیات نیز لو رفته بود دشمن تمام توان خود را برای نابود کردن این عملیات به کار گرفت و متاسفانه در پایان موفق شد و تعداد شهدای ما بسیار بالا بود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«فضایی‌ها» در آستانه فیلمبرداری/حضور «پیمان قاسمخانی» در شبکه نمایش خانگی

خبرگزاری میزان - حضور در شبکه نمایش خانگی طی سالهای گذشته رونق دو چندانی گرفته است و حال شاهد آن هستیم که اکثریت چهره های سینما و تلویزیون تجربه حضور در این مدیوم را در کارنامه دارند. عرصه‌ای که در دو سال پاندمی کرونا رشد قابل ملاحظه ای داشت و به نوعی بار تعطیلی سینماها را به دوش کشید. 

«پیمان قاسمخانی» نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون که سالها در عرصه کمدی تجربه کسب کرده حالا به دنبال ساخت اولین سریال نمایش خانگی خود است، قاسمخانی در مقام فیلمنامه نویس اکثر موفقیت های ممکن در سینما و تلویزیون را کسب کرده و حتی در نمایش خانگی هم حضور داشته اما این سریال اثری مستقل برای او محسوب می شود. 

هرچند پیشتر نام قاسمخانی در سریال «خوب بد جلف-ارتش سری» به عنوان کارگردان ذکر شده بود اما خود وی هم تاکید داشت که این سریال توسط همکاری همیشگی اش با محسن چگینی ساخته شده است، وی البته توانست با کارگردانی نسخه سینمایی «خوب بد جلف» قدرت خود در کمدی را بار دیگر به نمایش بگذارد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار سینما اینجا کلیک کنید

سریال جدید قاسمخانی به نام «فضایی ها» به نوعی ادامه ای بر سریال تلویزیونی و موفق مسافران است، سریالی که در مورد چهار موجود فضایی بود که راهی زمین شده بودند و با خانواده ای زندگی می کردند، ایده اولیه آن اثر در زمان خودش هم جذابیت‌های زیادی برای مخاطبان داشت و حال قاسمخانی با تجربه تر از آن به سراغ ادامه آن اثر رفته است. 

در این سریال داستان در کره‌ای دیگر اتفاق می‌افتد و شخصیت‌ها همگی فضایی هستند. قرار بر این است که پیمان قاسم‌خانی به شکل مشترک این سریال را با محسن چگینی بسازد. این سریال که در ژانر کمدی نوشته شده است. 

در حال حاضر پیش تولید ساخت سریال «فضایی ها» آغاز شده و دکور عظیم این اثر در نمایشگاه بین المللی تهران ساخته شده است، همچنین براساس شنیده ها قاسمخانی سعی دارد تا در این اثر بازیگران جوان استفاده کند، اتفاقی که باعث شده طی ماه اخیر تعداد زیادی از بازیگران جوان برای تست در محل ساخت اثر حاضر شوند. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

یزدان بخش: با «آینده» امیر پورکیان به عرصه بازیگری و جشنواره فیلم فجر بازمی‌گردم

شیرین یزدان بخش در گفت‌وگو با میزان، درباره بازگشت خود به عرصه بازیگری گفت: با خودم قرار گذاشته بودم که دیگر بازی نکنم، کرونا باعث شد تا کمی بیشتر فکر کنم و تصمیم راسخ داشتم که دیگر در این سن کاری در بازیگری ندارم، اما یک پیشنهاد باعث شد تا از تصمیم خودم صرف نظر کنم.  

وی در همین راستا ادامه داد: واقعیت امر در دوران کرونا چندین پیشنهاد هم داشتم، اما ترجیح دادم در آن‌ها بازی نکنم، کمی کسل شده بودم و دوست نداشتم دیگر به بازیگری ادامه دهم، مشکل بازیگری نبود، مشکل نبود انگیزه‌ای بود که یک نقش بتواند برای من ایجاد کند.  

بازیگر فیلم «بوسیدن روی ماه» درباره فیلم سینمایی «آینده» اظهار کرد: فیلم سینمایی «آینده» به کارگردانی «امیر پورکیان» ساخته شده و به نظرم اثری قابل دفاع است، شخصا نقشم در این اثر را دوست دارم و احساس می‌کنم در صورت تایید هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر اتفاقات خوبی برای آن رخ دهد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

وی درباره وضعیت بازیگران پیشکسوت سینما و تئاتر اضافه کرد: خب از آنجایی که خودم را بازیگر نمی‌دانم انصاف نیست سختی آن‌ها را به خودم نسبت دهم، اما به واقع که وضعیت ناراحت کننده‌ای دارند، گاهی همه فکر می‌کنند که منظور از وضع بد صرفا مادیات است، اما اینطور نیست.  

این بازیگر پیشکسوت در همین رابطه ادامه داد: واقعیت این است که شما فکر کنید سال‌ها در معرض دید مخاطبان باشید، سال‌ها صبح تا شب کنار دوستانتان مشغول فیلمبرداری و کار باشید و به یکباره تنها شوید، این اتفاق بیشتر آسیب روحی به همراه دارد. طبیعتا در کنار این تنهایی مشکلات معیشتی هم افسردگی را چندین برابر می‌کند.  

وی ابراز کرد: به قول معروف به جای ماهی ماهیگیری یاد دهیم، چرا مسئولین فرهنگی یک بسته حمایتی نه برای کمک نقدی بلکه برای ساخت آثاری خاص کنار نمی‌گذارد، به عنوان مثال بخش‌های فرهنگی و هنری می‌توانند با حمایت از سازندگان به آن‌ها این اطمینان را بدهند که اگر اثری با حضور چهره‌های میانسال ساخته شود از آنها حمایت می‌کنند. مطمئن باشید اگر به میانسالان بها داده شود آثار متنوع و شگفت آوری تولید می‌شود.  

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 

انتهای پیام/

برچسب ها: بسته فرهنگی میزان اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اینجا بسته فرهنگی میزان اخبار سینما سینمای ایران جشنواره فیلم فجر میهمانان ام الرصاص عملیات کربلای ۴ بیشتر بخوانید سینمای ایران فیلم سینمایی نمایش خانگی کربلای ۴ و ۵ نگارش کتاب عملیات ها کلیک کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «پرونده مختارنامه» نوشته رضا استادی به تازگی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شود. این کتاب روایتی از فراز و فرودهای سریال تلویزیونی مختارنامه است.

پرونده مختارنامه حاوی ناگفته‌هایی از سریال تلویزیونی مختارنامه و تحلیل و تشریح روند ساخت این اثر است که نگارش آن از سال ۱۳۸۵ آغاز و طی بازنویسی‌های مختلف، مهر ۱۴۰۲ به پایان رسیده است.

کتاب مورد اشاره در ۶۰۰ صفحه نوشته شده و طی ۱۰ فصل به ترتیب زمانی از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ روند ساخت و پخش این سریال را به صورتی داستان گونه و صریح روایت می‌کند. همچنین در بخشی از کتاب سه تک نگاری درباره محمود فلاح، عظیم جوانروح و داوود میرباقری قرار گرفته و پایان بخش کتاب نیز آلبوم تصاویر پشت صحنه سریال است که تاکنون منتشر نشده اند.

کد خبر 6095489 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • نام بازیگر مرد مشهور فرانسوی در سیاهه متجاوزان سینما
  • (ویدیو) فیلم رقص آذری حامد آهنگی و بازیگر سرشناس ! / همه به وجد آمدند
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید